Salgs- og leveringsbetingelser Amour blomster

Betaling

Dankort, eDankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Elektron, Maestro, JCB, MasterCard, Eurocard, America Express

Priser

Alle priser er inkl. 25 % dansk moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Al handel foretages i danske kroner (DKK). 

Bestilling til afhentning

Bestilles der til afhentning, skal bestillingen være afgivet senest 1 time før afhentning, dette gælder både på hverdage og lørdage.

Bemærk, bestillinger til afhentning søndag skal være afgivet senest lørdagen før kl. 12.00.

Afhentning kan kun ske fra vores egne butikker og indenfor åbningstiden. Butikkerne har forskellige åbningstider se den aktuelle butik for nærmere. 

 

Bestilling til levering

For at levering samme dag kan garanteres, skal bestillingen være afgivet inden kl. 11.30 på hverdage og kl. 9.00 på om lørdagen.

Bestilles der efter nævnte tidspunkter, gør vi alt hvad vi kan for at levere samme dag, men kan dette ikke lade sig gøre leveres der næste hverdag.

Levering kan ikke finde sted på Søn- og helligdage, morsdag undtagen. 

Vi levere kun i Odense kommune og omegn.  

Særligt for Morsdag:

Vi leverer og producerer selv alle blomsterhilsner til levering i postnummerne 5000-5270. Det vil sige hele stor Odense.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is, og vejrlig i øvrigt.

Vi kan ikke garantere, at der kan leveres på et bestemt tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket om levering på et bestemt tidspunkt.

Undtagen er dog levering til begravelse, her kan et bestemt tidspunkt angives og vi garantere for leveringen, se dog nedenstående afsnit Særligt for begravelse.

Prisen for udbringning af blomster i er kr. 70,-  

 

Særligt for begravelse

Er ordren afgivet senest dagen forinden, kan levering til et ønsket tidspunkt, garanteres. Er der ønske om eventuelle begravelsesbånd med tekst, skal ordren være afgivet inden kl. 12.00 to hverdage forinden. Kontakt os eventuelt telefonisk for nærmere aftale herom.

 

Øvrige leveringsbetingelser

Det er kundens fulde ansvar, at oplysningerne om modtageren er fuldstændige og korrekte, og hvis der er forsinkelser i leveringen pga. ukorrekte eller ufuldstændige oplysninger som kunden har angivet, vil bestillingen ikke blive refunderet.

Når du afgiver en bestilling, har du mulighed for at give instruks om at efterlade blomsterne ved modtagerens dør eller hos naboen, hvis modtageren ikke er hjemme. Vi forbeholder os ret til at ændre dette, hvis vi vurderer at det er uforsvarligt at efterlade blomsterhilsnen ved døren ved evt. offentlig vej og ekstreme vejrforhold.  

Du skal være opmærksom på, at når du giver os lov til at efterlade "blomsterhilsnen" så sker det på dit ansvar. Lider blomsterhilsnen skade, som følge af denne instruks er det på dit ansvar.   

 

Hvis du ikke gav instruks om at efterlade blomsterne ved døren eller hos naboen, da du afgav bestillingen, og leveringen bliver forsinket, refunderes bestillingen ikke.  

 

Hvis modtageren ikke er hjemme når blomsterhilsnen forsøges afleveret, returneres blomsterhilsnen til vores forretning med henblik på at modtageren kan afhente blomsterhilsnen på et senere tidspunkt. Vi lægger en note i postkassen hos modtager, hvor det fremgår hvilken butik blomsterhilsnen kan afhentes i.

 

Garanti

Vi garanterer, at din blomsterhilsen er frisk ved modtagelsen, og at værdien svarer til det bestilte. Forudsat ovenstående tidsfrister for bestillingen er overholdt, garanterer vi at varen leveres på den ønskede dag.

 

Reklamationer

Reklamationer skal ske straks fejlen opdages, dog senest næste hverdag. Varen skal kunne besigtiges af blomsterhandleren, og skal behandles som var der ingen fejl frem til en eventuel besigtigelse.

 

Fortrydelse

For varer der skal produceres eller tilpasses kan der fortrydes frem til produktionstidspunktet. Alle ordre produceres dagen før levering. For alle andre varer er der 14 dages fortrydelsesfrist.

 

Produktbilleder

Alle produktbilleder illustrerer produktets type, farve, størrelse og form. Produktbilledet og standard-pris svarer til hinanden. Prisen bestemmer produktets størrelse, og ændres prisen væk fra standard- prisen, i enten op eller nedafgående retning vil dette blive afspejlet i det leverede produkt.

Vi leverer et produkt så tæt på det afbillede som muligt, men der forekommer afvigelser på grund af ændringer i butikkens varesortiment og som følge af sæsonudsving.

Amour blomster forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i salgs- og leveringsbetingelser uden varsel.

 

Amourblomster cvr: 26489881

Skibhusvej 156

5000 odense c